Menu

De njam!-chefs zorgen dit jaar opnieuw voor culinaire verwennerij van de bovenste plank met een uitgebreid aanbod aan overheerlijke gerechten.
Hier ontdek je wat de chefs zullen serveren op Lekker Klassiek. Laat het smaken!

Klassieke 100% rundsburger met rode kool, frisse appel, krokante uitjes, tomatenchutney en gerookte cocktailsaus

Johan Segers serveert een kwaliteitsvolle 100% rundsburger op een klassieke manier met alleen maar Vlaamse topproducten. Geniet van zijn burger met rode kool, frisse appel, krokante uitjes, tomatenchutney en gerookte cocktailsaus. Smakelijk!
— LACTOSEVRIJ VERKRIJGBAAR

Noordzee kibbeling op basis van Omer bier met een frisse koolsalade

Jan Buytaert laat je watertanden met zijn krokante Noordzee kibbeling met een deeg op basis van Omer -bier. Hij serveert daarbij een frisse koolsalade en verse tartaar. Smullen maar!

Mexican taco’s met chili con & sin carne

Waan je in Mexico met Dagný Rós haar overheerlijke taco's gevuld met chili con carne van rundsgehakt, rode bonen en zoete aardappel, geserveerd met een toefje zure room en verse koriander! Liever geen vlees? Geniet van Dagný's smaakvolle Mexican taco sin carne! Om duimen en vingers bij af te likken!
— LACTOSEVRIJ VERKRIJGBAAR

Bloemkooltabouleh met zoete aardappel, rucola, geitenkaas

Voor lekker & gezond moet je uiteraard bij Steffi Vertriest zijn. Geniet van haar kruidige bloemkooltabouleh met zoete aardappel, luchtige geitenkaas, frisse rucola, limoen, honing en een crunch van amandelnoten.
— GLUTENVRIJ
— VEGAN & LACTOSEVRIJ VERKRIJGBAAR

Gegrild rundsvlees op de BBQ met een frisse Thaise salade

Jeroen De Pauw laat u genieten van zijn grillkunsten. De vleesliefhebbers kunnen smullen van zijn sappig gegrild rundsvlees dat geserveerd wordt met een frisse Thaise salade met limoen en sesam.
— GLUTEN- EN LACTOSEVRIJ

Smeuïge pastaschelpen met kalkoen, spekjes en boschampignons in een truffelroomsaus.

Jan Tournier serveert smeuïge pastaschelpen in een heerlijke roomsaus met truffel en malse kalkoen, knapperige spekjes, smakelijke boschampignons en frisse kervel. Dat wordt genieten!

Mosselen uit de Noordzee met venkel en frisse kruiden.

Bart Desmidt gaat voor een echte Vlaamse klassieker: kraakverse mosselen uit de Noordzee. Hij serveert ze met selder, ui, venkel en heel wat frisse kruiden. Dit alles in een overheerlijke roomsaus op basis van witte wijn. Smakelijk!
— GLUTENVRIJ

Krokante gehaktballetjes met Hoisin en witte kool

Dit overheerlijk hapje van Michaël Vrijmoed brengt het Verre Oosten naar De Schorre in Boom. Deze krokant gebakken varkensgehaktballetjes matchen perfect met de frisse salade van witte kool en Hoisin.

Croque choc met een zeste van sinaasappel en een rode vruchtencoulis

Deze verrassende croque met fondantchocolade, zeste van sinaasappel en rode vruchtencoulis brengt je in ware chocolate heaven! Genieten geblazen met dit heerlijk recept van topchocolatier Dominique Persoone!

Ambachtelijke pannenkoeken met aardbeicoulis, smaakvolle chantilly, verse aardbeien en basilicum.

Roger van Damme bakt voor u zijn geliefde pannenkoeken. De beste patissier ter wereld van 2017 serveert ze met een heerlijke aardbeicoulis, romige chantilly, verse aardbeien en frisse basilicum. Overheerlijk!

Pizza proscuitto & funghi

Italië op je bord met Peppe's pizzarecept! Zijn pizza Prosciutto & Funghi verwent je met een krokante pizzabodem die rijkelijk belegd wordt met mozzarella, champignons, gekookte ham, aubergines en Parmezaanse kaas. Buon appetito!
— VEGETARISCH VERKRIJGBAAR

keyboard_arrow_up