De njam!-chefs zorgen dit jaar opnieuw voor culinaire verwennerij van de bovenste plank met een uitgebreid
aanbod aan overheerlijke gerechten.
Hier ontdek je wat de chefs zullen serveren op Lekker Klassiek. Laat
het smaken!
Johan Segers serveert een kwaliteitsvolle 100% rundsburger op een klassieke manier met alleen maar Vlaamse topproducten. Geniet van zijn burger met rode kool, frisse appel, krokante uitjes, tomatenchutney en gerookte cocktailsaus. Smakelijk!
— LACTOSEVRIJ VERKRIJGBAAR
Jan Buytaert laat je watertanden met zijn krokante Noordzee kibbeling met een deeg op basis van Omer -bier. Hij serveert daarbij een frisse koolsalade en verse tartaar. Smullen maar!
Waan je in Mexico met Dagný Rós haar overheerlijke taco's gevuld met chili con carne van rundsgehakt, rode bonen en zoete aardappel, geserveerd met een toefje zure room en verse koriander! Liever geen vlees? Geniet van Dagný's smaakvolle Mexican taco sin carne! Om duimen en vingers bij af te likken!
— LACTOSEVRIJ VERKRIJGBAAR
Voor lekker & gezond moet je uiteraard bij Steffi Vertriest zijn. Geniet van haar kruidige bloemkooltabouleh met zoete aardappel, luchtige geitenkaas, frisse rucola, limoen, honing en een crunch van amandelnoten.
— GLUTENVRIJ
— VEGAN & LACTOSEVRIJ VERKRIJGBAAR
Jeroen De Pauw laat u genieten van zijn grillkunsten. De vleesliefhebbers kunnen smullen van zijn sappig gegrild rundsvlees dat geserveerd wordt met een frisse Thaise salade met limoen en sesam.
— GLUTEN- EN LACTOSEVRIJ
Jan Tournier serveert smeuïge pastaschelpen in een heerlijke roomsaus met truffel en malse kalkoen, knapperige spekjes, smakelijke boschampignons en frisse kervel. Dat wordt genieten!
Bart Desmidt gaat voor een echte Vlaamse klassieker: kraakverse mosselen uit de Noordzee. Hij serveert ze met selder, ui, venkel en heel wat frisse kruiden. Dit alles in een overheerlijke roomsaus op basis van witte wijn. Smakelijk!
— GLUTENVRIJ
Dit overheerlijk hapje van Michaël Vrijmoed brengt het Verre Oosten naar De Schorre in Boom. Deze krokant gebakken varkensgehaktballetjes matchen perfect met de frisse salade van witte kool en Hoisin.
Deze verrassende croque met fondantchocolade, zeste van sinaasappel en rode vruchtencoulis brengt je in ware chocolate heaven! Genieten geblazen met dit heerlijk recept van topchocolatier Dominique Persoone!
Roger van Damme bakt voor u zijn geliefde pannenkoeken. De beste patissier ter wereld van 2017 serveert ze met een heerlijke aardbeicoulis, romige chantilly, verse aardbeien en frisse basilicum. Overheerlijk!
Italië op je bord met Peppe's pizzarecept! Zijn pizza Prosciutto & Funghi verwent je met een krokante pizzabodem die rijkelijk belegd wordt met mozzarella, champignons, gekookte ham, aubergines en Parmezaanse kaas. Buon appetito!
— VEGETARISCH VERKRIJGBAAR